Provokasyonların perde arkası! Özel ve İmamoğlu iş bölümü yaptı: CHP’den yeni taktik!

SETA Genel Koordinatörü ve Sabah Yazarı Burhanettin Duran, ‘Kelime-i Tevhid bayrağı’ ve ‘Süper Kupa krizi’ üzerinden gerçekleştirilen provokasyonlara yönelik dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

ÖZEL VE İMAMOĞLU İŞ BÖLÜMÜ YAPTI

Süper Kupa krizinden İran’daki terör saldırısına…” başlıklı yazısında gelişmelerin tesadüfen olmadığını kaydeden Duran, “Özel-İmamoğlu ikilisinin iş bölümü yaparak CHP’yi yeni bir stratejiye yönelttiklerini birkaç haftadır TV programlarında vurguluyorum. Kılıçdaroğlu döneminin ‘helalleşme ve sağa açılma’ politikasının aksine Özel, rejim tartışmasına dair sert suçlama ve polemikler üretiyor. İmamoğlu (ve hatta Yavaş) ise bu tür tartışmalara girmeden kendilerini sağ seçmene ulaşabilecek konumda tutuyorlar.” ifadesinde bulundu.

BU CEHALETLE AÇIKLANAMAZ!

Kelime-i Tevhid bayrağının hilafet bayrağı olmadığını bilmemek gibi bir cehaletin olmayacağını dile getiren Duran, CHP’nin sert kampanya ile seçime odaklandığını kaydetti. Duran, şu ifadelerde bulundu:

CHP, KÖTÜ PERFORMANSIN DEĞİL İDEOLOJİK KUTUPLAŞMANIN KONUŞULMASINI İSTİYOR

Yerel seçimlerde belediyeleri elde tutabilmek için rejimin tehlikede olduğu yönünde kampanya yürütüldüğünü ifade eden Duran, DEM Parti ile yapılacak işbirliğine karşılık CHP’nin sağ-milliyetçi seküler seçmeni ‘saldırı kampanyası’ ile kendine çekmeye çalıştığına dikkat çekti.

CHP’nin ideolojik kampanyasının ters tepeceğini belirten Duran şöyle yazdı:

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir