General Mobile’ın tanıtacağı iki yeni telefon her şeyi değiştirebilir

General Mobile, Türkiye’de kurulan bir şirket olarak, yeni bir akıllı telefon serisi tanıtmaya hazırlanıyor. Şirket, genellikle uygun fiyatlı orta segment Android cihazlarını piyasaya sürüyor. Yakında tanıtılacak olan yeni telefonların lansman tarihi henüz belli olmasa da, veritabanımızda GM Era 30 ve GM Era 50 olmak üzere iki farklı telefon üzerinde çalıştıklarını keşfettik.

GM Era 30 ve GM Era 50‘nin detaylarına dair elimizde sadece model numaraları bulunuyor: “G318” ve “G518”. Teknik özellikler veya lansman tarihi hakkında bilgi yok. İlk olarak GM 25 serisinin tanıtılmasını bekliyorduk, ancak anlaşılan o ki General Mobile farklı bir marka ismiyle piyasaya çıkacak. Şirket daha önce GM 24, GM 23 ve GM 22 gibi birçok seri tanıttı.

General Mobile’ın tanıtacağı iki yeni telefon her şeyi değiştirebilir

Mevcut GM 24 Pro, “G514” model numarasına sahip. Yeni cihazlardan “G518” model numaralı olan aslında GM Era 50 olarak ortaya çıktı. Ayrıca “G318” model numaralı cihaz da GM Era 30 adıyla piyasaya sunulacak. Bu modelin daha uygun fiyatlı bir alternatif olması bekleniyor.

General Mobile‘ın daha önce duyurduğu GM 25 serisini beklerken, GM Era serisi ile karşılaştık. Teknik özellikler hakkında bilgi olmasa da, General Mobile’ın yeni bir orta segment cihaz tanıtacağı düşünülüyor. Örneğin, GM Phoenix 5G MediaTek Dimensity 7050 yonga seti ile gelirken, GM 24 Pro MediaTek Helio G99 yonga seti ile gelmişti. General Mobile genellikle orta segment cihazlar sunmayı tercih ediyor.

Ancak bu sefer GM Era serisiyle daha önce hiç tanıtmadıkları bir seriyi piyasaya sürecekler. Bu yenilikle, şirketin tamamen farklı bir şey üzerinde mi çalıştığı yoksa sadece yeni bir orta segment cihaz serisi mi tanıtacağı merak konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir